vineri, 1 noiembrie 2013

20€ pentru 20 de afiliaţi la vivaSMS

Având în vedere că toamna se numără bobocii, şi prin legătură, afiliaţii, iar luna cadourilor e aproape, m-am hotărât să organizez un nou cocurs în luna noiembrie.

Concursul de luna asta are legătură cu vivaSMS, fantasticul program lansat vara trecută şi care oferă avantaje oricui. În primul rând, făcându-vă cont la vivaSMS, puteţi primi mesaje pe telefonul mobil, cu oferte, promoţii şi reduceri, care v-ar putea interesa. Apoi puteţi să vă încărcaţi cartela telefonică, sau puteţi câştiga bani cu ajutorul acestui program, deoarece sunteţi plătiţi pentru fiecare SMS primit şi pentru fiecare SMS primit de afiliaţii voştri, pe 5 niveluri. Însă pentru a câştiga bani şi pentru a face din vivaSMS o afacere, e nevoie de o echipă cât mai mare. Cei care au înţeles acest lucru, câştigă deja bani frumoşi cu vivaSMS.

Eu vă stimulez să vă faceţi o echipă cât mai mare, oferindu-vă un premiu. Cum suma minimă la care se poate cere plata e 20€, o să ofer această sumă de bani celui care aduce primul 20 de afiliaţi. Pentru a câştiga 20€, trebuie să vă înregistraţi la vivaSMS în echipa mea şi să vă faceţi la rândul vostru o echipă. Primul care va aduce 20 de afiliaţi în luna noiembrie, va primi 20€ în PayPal.

3 comentarii:

  1. Banii online sunt destul de greu de obtinut. Este nevoie de foarte multa munca si experienta.
    Si eu ma chinui de ceva timp sa castig ceva bani pe internet.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti incercam sa facm un mic ciubuc pe internet. Sa transformam vizitele in ceva bani online.
    Am realizat ca este nevoie de timp si rabdare sa ajungi la independenta financiara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doua site-uri bune; ermail si vieclickcash
    http://www.viewclickcash.com/forever23?l=en
    http://www.ermail.es/link/cCjVecYmCXJ7AYjNeT2TTJalXJaaCTje

    RăspundețiȘtergere