duminică, 8 septembrie 2013

Conducta de milioane

În data de 8 septembrie 2010 scriam prima postare pe acest blog şi începeam practic să construiesc proiectul BANI GREI PE NET. Încă din prima zi am crezut în potenţialul imens pe care îl oferă Internetul şi am ştiut că într-o zi voi ajunge la independenţa financiară mult dorită. Am scris timp de trei ani pe acest blog, împărtăşind din experienţa mea, am scris simplu, sincer şi obiectiv despre diferite metode de făcut bani pe Internet, am făcut şi greşeli, din care am învăţat şi sper să fac acelaşi lucru în continuare. Mai am multe de învăţat şi de făcut, dar eu sunt mulţumit de nivelul atins în acest moment şi asta contează cel mai mult.

De curând am citit "Conducta de milioane" de Burke Hedges, o carte de educaţie financiară, din care am aflat multe lucruri utile. Majoritatea oamenilor isi folosesc timpul pentru a câştiga bani, au un loc de muncă şi un salariu fix. Aşa ne învaţă şcoala şi societatea, să fim nişte cărători de găleţi toată viaţa, dar se poate şi altfel. Putem să muncim o dată şi să fim plătiţi permanent, construind conducte de venit suplimentar. Indiferent de câţi bani avem, ziua are 24 de ore pentru noi toţi, astfel că trebuie să folosim timpul cât mai eficient şi să-l valorificăm, transformându-l în resurse financiare. Astfel vom putea câştiga bani şi atunci când nu muncim efectiv, când dormim, când mâncăm, când ne distrăm sau când suntem bolnavi.

Cartea lui Burke Hedges începe cu povestea lui Pablo şi a lui Bruno, doi prieteni buni, care locuiau într-un sătuc italian. Aceştia erau muncitori şi ageri la minte şi îşi doreau să ajungă cei mai avuţi oameni din sat. La un moment dat, cei doi au fost tocmiţi de oamenii din sat să le care apă de la un râu din apropiere, până în centrul satului. Cei doi au folosit găleţi pentru a căra apa şi erau plătiţi pentru fiecare găleată, dar la sfârşitul zilei erau obosiţi şi îi dureau spatele şi mâinile. Pablo s-a gândit atunci la o alternativă, şi anume la o conductă care să ducă apa direct de la râu în sat. Bruno nu a fost de acord cu această idee şi a continuat să care găleţi, astfel că Pablo a început să construiască singur conducta. După doi ani conducta a fost gata şi Pablo s-a putut bucura de realizarea lui, câştigând bani 24 de ore pe zi, atâta timp cât curge apă pe conductă. Aceasta e povestea pe scurt a conductei de milioane, o poveste care vă oferă două opţiuni: să căraţi găleţi toată viaţa sau să vă construiţi propria conductă de milioane.

Eu mi-am construit o conductă de milioane, reprezentată de blogul meu şi vreau să ajut şi pe alţii să facă acelaşi lucru. Cu ocazia împlinirii a trei ani de activitate a blogului BANI GREI PE NET, ofer cadou cartea "Conducta de milioane" unuia dintre cititorii mei. Voi alege o persoană dintre fanii de pe Facebook, folosind site-ul random.org. Mai aveţi timp să daţi "like" paginii de Facebook a blogului până la sfârşitul acestei zile, când voi efectua tragerea la sorţi. Vă urez succes şi sper să vă fie de folos!

4 comentarii:

  1. Cartea a fost câştigată de Lainber Mihai Adrian din Iaşi, iar azi i-am trimis-o. Sper să ofer şi în viitor premii cititorilor fideli.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte adevarat ceea ce ai scris in acest articol

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.gosignups.com/?refer=56105 - aici este simplu castigi bani doar sa te inscrii , faci o adresa de email si te inscrii pe siteuri.
    Cele mai bune metode si site-uri adunate intr-un blog de facut bani pe net din sondaje, clik-uri, socializare, afiliere si alte metode cu dovezi de plata.
    http://muncaladomiciliu2.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,
    Poti sa-mi spui si mie mai multe despre cum poti sa castigi din blog?
    Multumesc,
    Cristina

    RăspundețiȘtergere