joi, 8 august 2013

8.71$ de la NeoBux(7)

A venit vremea să mai scot nişte bani şi de la NeoBux. Din 25 aprilie nu mai scosesem bani de aici, dar azi am reuşit să scot a şaptea plată. Banii se adună greu la NeoBux, de aceea fiecare plată e o bucurie.

NeoBux nu mai are nevoie de nicio prezentare. E cel mai cunoscut site PTC şi plăteşte instant din 2008. În acest moment NeoBux e pe locul 67 la nivel mondial şi pe 6 în România, în ceea ce priveşte traficul, conform datelor prezentate de Alexa. Cu toate astea, mai sunt oameni care nu au auzit de acest program. Puteţi să vă faceţi cont şi să câştigaţi bani, începând chiar de azi.

3 comentarii:

  1. █████████████████████████████████████████████
    CASTIGA BANI PRIMIND SMS-URI! INREGISTRARE GRATUITA!
    █████████████████████████████████████████████
    Castiga bani primind SMS-uri cu oferte de le firmele din orasul tau. Viva SMS este un serviciu GRATUIT prin care esti platit sa primesti SMS-uri publicitare. Tu alegi cate vrei. Daca recomanzi serviciul mai departe primesti bani cand primesc SMS-uri si prietenii tai. O echipa mare poate sa iti aduca multi bani. Nu trebuie sa cumperi nimic, nu platesti nimic, ai doar de castigat! http://www.youtube.com/watch?v=kEZYUQZIa8E. Detalii si ajutor la Yahoo ID infobv(@yahoo.com) si pe www.desprevivasms .tk . BONUS DE LA VIVA SMS: 2 EURO!
    █████████████████████████████████████████████
    Link de inregistrare: /www.VivaSMS.ro/h/d6a8a03540

    RăspundețiȘtergere
  2. salut!Sincer nu credeam ca se poate castiga din click-uri.Tu esti prima dovada ca se poate.As dori sa stiu de cand faci asta.Am si eu cateva proiecte incepute: http://afaceripenet.eu.pn http://down3soft.blogspot.ro/
    soldionline3.blogspot.com - asta in italiana merge cel mai bine.Acum incep alt proiect.Poate ne aliem sa facem ceva.Astept raspunsul tau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De trei ani mă ocup de afaceri online şi tot de atunci am început să scriu şi blogul. Se câştigă bani din clicuri, şi alţii o fac, dar mulţi nu au răbdare. Eu voi continua, pentru că îmi place foarte mult ceea ce fac şi am încredere în puterea Internetului.

      Ștergere