miercuri, 20 februarie 2013

ProBux

În 9 noiembrie 2012 mă înregistram la ProBux, dar la început nu am fost foarte entuziasmat. Cei de la PTC Investigations nu recomandă acest PTC, din cauză că ar avea nişte legături cu defunctul onBux. Adevărul e că interfaţa e similară cu cea a celebrului program brazilian, iar cei mai vechi în acest domeniu pot să îşi dea seama de acest lucru.

Totuşi, eu am fost atras de cele 4 reclame de un cent, de faptul că plăteşte instant şi de elementele împrumutate de la programele de succes NeoBux şi ClixSense, cum ar fi task-urile şi jocul ProGrid. ProBux a fost lansat în 28 august 2012, şi până acum şi-a plătit toţi membrii fără probleme. Astăzi m-a plătit şi pe mine pentru prima dată, cu 5.19$. Iată dovada:

Chiar dacă în spatele programului ProBux ar fi aceiaşi indivizi care au pus la cale înşelătoria numită onBux, nu ar trebui să ne îngrijorăm prea tare. Câtă vreme nu investim niciun ban în acest PTC, nu avem ce pierde. Nimic nu e veşnic pe lumea asta şi nici ProBux nu va fi, important e că putem să câştigăm nişte bani de pe urma lui.

Un comentariu:

  1. The top things about Clixsense's Get-Paid-To-Click Program:
    1. $0.001 - $0.02 per click.
    2. 5 seconds lowest timer.
    3. Re-click every 24 hours.

    RăspundețiȘtergere