marți, 22 ianuarie 2013

10 site-uri de reduceri colective

Apărute cu câţiva ani în urmă şi la noi în ţară, site-urile de reduceri colective au fost şi sunt un real succes. În acest moment sunt câteva zeci de site-uri de acest fel, cu oferte dintre cele mai variate. De la o masă la restaurant şi până la vacanţe în locuri exotice, toate au reduceri importante şi se pot obţine foarte uşor, din faţa calculatorului. Cupoanele de reduceri impulsionează astfel şi plata cu cardul, care este la un nivel foarte scăzut în acest moment. Atât comercianţii cât şi consumatorii au de câştigat din acest sistem. Firmele îşi fac reclamă şi îşi fidelizează clienţii, iar consumatorii beneficiază de preţuri foarte mici. Un preţ redus înseamnă o sumă mai mică plătită pentru un produs sau un serviciu, decât în mod obişnuit, deci o economie de bani.

În 2011 am beneficiat şi eu de o asemenea ofertă, prin intermediul Groupon, primul serviciu de acest gen, apărut în SUA. Am cumpărat un serviciu care oferea detrartaj cu ultrasunete, consultaţie, periaj profesional şi tratament gingival, cu numai 49 lei, în loc de 290 lei! Am fost mulţumit de preţ şi de serviciile primite şi nu voi ezita să beneficiez şi în viitor de reducerile colective, dacă voi găsi ceva de care am nevoie. Iată 10 dintre cele mai importante site-uri de reduceri colective din România:

1. Groupon
2. Zumzi
3. FunDeal
4. Kuponiada
5. Vulping
6. Izzy Reduceri
7. Team Deals
8. Top Deals
9. CoolBuy
10. GetADeal

2 comentarii:

  1. Buna, mai exista si http://www.redusimo.ro aceasta este speicalizat doar la Fashion.

    RăspundețiȘtergere
  2. salut, mai nou am gasit un nou site numit portofelul-mic.com este un fel de revista de cumparaturi, gasiti sfaturi, reduceri etc. Recomand

    RăspundețiȘtergere