sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Risk Capital Fund s-a dus la fund

Acest titlu plastic reflectă exact ceea ce s-a petrecut în ultimele zile cu acest fost HYIP. Risk Capital Fund a apărut în 25 Noiembrie 2011 şi promitea un profit de 50% în 25 de zile. Am intrat şi eu în acest program şi am investit 10$, în data de 4 Decembrie, iar în 29 Decembrie am scos 15$. Am ales să mă mulţumesc cu puţin şi să nu investesc a doua oară, şi am ales bine. La scurt timp au început să apară problemele, iar Risk Capital Fund a început să se scufunde, încet dar sigur.

Eu nu cred că această retragere prematură din scenă a fost premeditată. O afacere care e în creştere nu îşi închide porţile de bună voie. Acest HYIP a fost victima zvonurilor şi probabil a unor atacuri ale hackerilor. În această industrie orice adiere de vânt poate fi fatală, poate duce la pierderea încrederii investitorilor şi astfel, la colaps.

Chiar dacă speram în postarea anterioară că vor urma şi alte câştiguri de la Risk Capital Fund, se pare că acest lucru nu se va întâmpla. Voi continua cu celelalte afaceri în care sunt implicat şi aştept noi oportunităţi, pe care le voi împărtăşi cu voi.

Un comentariu: