luni, 5 decembrie 2011

5 reguli în afacerile online

Având o experienţă de peste un an în afacerile online, am ajuns să mă ghidez după nişte reguli, pe care încerc să le respect în cea mai mare parte. Aceste reguli nu sunt universal valabile, nu deţin adevărul suprem, ci vin din experienţa proprie şi din informaţiile culese din diferite surse. Regulile mele sunt următoarele:

1. Investeşte doar atât cât îţi poţi permite să pierzi
Această regulă se poate traduce prin a nu fi lacom şi este cea mai importantă regulă. Investiţia în afaceri online implică riscuri, de aceea e important să fiţi atenţi cu banii voştri, chiar dacă ofertele sunt tentante.

2. Diversifică-ţi investiţiile
"Nu vă puneţi toate ouăle într-un singur coş!". E bine să vă investiţi banii în mai multe afaceri, deoarece riscul să pierdeţi toţi banii scade. Mai bine investiţi 100$ în 5 afaceri decât într-una singură.

3. Recuperează-ţi investiţia
Multe afaceri online au viaţă scurtă. Mai mult decât atât, nu avem de unde să ştim când o afacere dispare sau nu mai plăteşte, aşa că primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să vă recuperaţi investiţia. Apoi vă puteţi gândi la profit.

4. Informează-te
Informaţia e vitală în ziua de azi, iar în afacerile pe Internet cu atât mai mult. O singură oră poate face diferenţa dintre câştig şi pierdere, de aceea trebuie să vă informaţi tot timpul despre afacerile în care investiţi.

5. Recomandă şi altora afacerile tale
Afacerile online se bazează pe programe de afiliere, care le ajută să fie cunoscute de cât mai mulţi, iar pe voi vă ajută să câştigaţi bani în plus. Recomandaţi şi altora afacerile voastre, prin site-uri, bloguri, Messenger, reţele de socializare şi astfel vă puteţi mări câştigurile.

Sper ca aceste recomandări să vă fie de folos şi aplicând aceste reguli, să puteţi să câştigaţi bani grei pe net.

Un comentariu:

  1. Vindem Site-uri de prezentare şi magazine online, la preţuri accesibile.
    -250 euro pentru site-ul de prezentare
    -500 euro pentru magazin online.
    pentru mai multe detalii: ianosid@yahoo.com sau iianosi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere