luni, 14 noiembrie 2011

10.48$ de la ClixSense

Aşteptarea a luat sfârşit. După 8 luni, în care am dat clicuri aproape zilnic, am ajuns la minimul de plată, fixat la 10$ pentru membrii Standard. Am cerut banii vineri, iar azi, luni, 14 Noiembrie 2011, am primit 10.48$ în contul PayPal.

ClixSense continuă să scrie istorie în industria publicităţii online, plătindu-şi membrii în fiecare zi de luni a săptămânii, din 2007 până azi şi sper că o va face mult timp de acum încolo. ClixSense a plătit peste 1.700.000$ celor peste 1.700.000 de membri, care sunt oameni reali, nu boţi, roboţi sau alte chestii. Dacă vreţi să câştigaţi şi voi bani cu ajutorul celui mai bun PTC, va trebui să aveţi răbdare, ambiţie şi perseverenţă, calităţi necesare pentru a reuşi în această afacere şi nu numai.

2 comentarii:

  1. Buna, eu iti recomand sa dai upgrade. Eu sunt membru din Martie pe acest site, am dat upgrade in prima saptamana pentru ca stiam ca este un site de incredere si deja mi-am scos investitia de 3 ori si urmeaza sa scot din nou.
    Bafta iti doresc si sa stii ca, chiar merita ClixSense.

    RăspundețiȘtergere
  2. Find out how THOUSAND of individuals like YOU are earning their LIVING by staying home and are fulfilling their dreams TODAY.
    CLICK HERE TO FIND OUT

    RăspundețiȘtergere