marți, 23 noiembrie 2010

Dovezi de plată

Mi-am făcut cont la NeoBux în data de 4 august 2010, iar la onBux am cont din 30 septembrie 2010. În tot acest timp am dat clicuri zilnic, cu ambiţie, răbdare, încredere şi perseverenţă. Astăzi am 17 afiliaţi închiriaţi şi patru afiliaţi direcţi la NeoBux şi 12 afiliaţi închiriaţi şi unul direct la onBux.

Dovezi de plată nu voi prezenta prea curând, pentru că nu am de gând să scot 2$. După ce voi fi membru Golden la cel puţin unul dintre PTC-uri, voi începe să scot bani pe card. La începutul lunii viitoare vreau să devin membru Golden la onBux. Acest pas îmi va aduce o dezvoltare rapidă şi voi câştiga cu adevărat bani grei pe net. Ceea ce vă doresc şi vouă.

6 comentarii:

  1. Spor la treaba! E nevoie de timp, perseverenta si eventual... bani. Dupa cum stii, de curand am devenit golden pe onbux. Merita! Iti urez... spor si bani pe net!

    RăspundețiȘtergere
  2. care e suma minima la care ti-ai propus sa faci cashout?
    si... tie cum ti se comporta refii pe neobux? eu sunt tare nemultumit de ei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mi-am propus nicio sumă minimă. Voi scoate bani doar după ce voi fi membru Golden. În legătură cu referalii de pe Neobux, pot spune doar că sunt mai puţin activi decât cei de pe Onbux.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sunt membru golden de ceva vreme, dar inca nu scot. inca ii investesc in prelungit refferali si inchiriat altii noi. dar am in plan sa fac primul cashout cat mai curand (sper mai putin de-o luna). la neobux ti-ai upgradat contul, sau esti standard? si... cati refferali ai (direct/inchiriati)? spor!

    RăspundețiȘtergere
  5. La Neobux sunt Standard şi nu mă grăbesc. Deocamdată am 17 referali închiriaţi şi patru direcţi(scrie şi în postare).

    RăspundețiȘtergere
  6. si cam ce avg ai la refii inchiriati pe neobux?

    RăspundețiȘtergere